Hier vind u onze publieke activiteiten geen cursussen. Onze cursusen vind u rechtsboven.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bushcraftweekend

22 augustus 2015 @ 09:00 - 17:00

30€

Droom je ervan om langere tijd in de natuur te kunnen leven? Doe dan mee aan dit Bushcraft skillsharingweekend in het Meerdaalwoud. Heel wat bushcraft enthousiastelingen van over gans Vlaanderen komen dit weekend samen, bereid om hun vaardigheden te delen.
Er worden tal van leuke workshops gepland; van het drogen van voedsel op een kampvuur tot het maken van touw uit brandnetels. Ook kinderen komen aan hun trekken met popcorn maken op een kampvuur en het knutselen met natuurlijke materialen. Vanzelfsprekend is elk Bushcraft-weekend uniek omdat de locatie en sessiegevers verschillen. Om iets terug te doen voor de natuur kun je je uitleven tijdens beheerswerken.

Bushcraft skillsharing activiteiten worden op niet-commerciële basis opgezet. De workshops worden gegeven door deelnemers die hun kennis met anderen willen delen.

Tijdens alle Bushcraft-activiteiten wordt het zogenaamde ‘visitor payback system’ toegepast. Door de natuur in te trekken verstoor je die namelijk ook ongewild. Om dat te compenseren wordt dus iets teruggedaan, beheerwerken bijvoorbeeld.

Gegevens

Datum:
22 augustus 2015
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
30€
Website:
http://www.c-v-n.be/nl/cursus-detail/bushcraft-skill-sharing-weekend_588.aspx

Organisator

CVN
Telefoon:
0488/362 279.
E-mail:
pieter.blonde@c-v-n.be

Locatie

De Kluis
De Kuis 1
Sint-Joris-Weert, 3051
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwalitatieve zeissen van ambachtelijke makelij