Hier vind u onze publieke activiteiten geen cursussen. Onze cursusen vind u rechtsboven.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gent Fair Festival

5 september 2015 @ 10:00 - 18:00

Gratis

Omdat elke dag Fair en elke dag een Festival kan zijn! En bovendien is het nog GRATIS ook!

Fair betekent eerlijk én is het Engelse woord voor markt. Op Fair Festival vind je eerlijke, groene producten en alternatieven bij hartelijke mensen en dito bedrijfjes.

Voor de derde keer al toveren we DOK Gent aan de Dampoort om tot een oase van groene inspiratie. Op de marktplaats geven meer dan 85 standhouders het beste van zichzelf. Kuier gezellig rond en maak kennis met ecologische, biologische en duurzame alternatieven. Je vindt er biokledij, natuurlijke cosmetica, tips over tuinieren, ecologisch verbouwen en nog veel meer.

Er zijn tal van workshops en lezingen. We verdiepen ons wat meer in de klimaatproblematiek en zoeken actief naar oplossingen.

’s Middags kan je met vrienden en familie genieten van een gezellige veggie-BBQ in het het hippe kader van DOK. Er zijn ook eetstandjes waar je de hele dag door kan proeven van overheerlijke vegetarische gerechten en producten.

Fair Festival is er voor jong en oud. De kleine spruiten kunnen zich uitleven op DOK strand en speciaal voor hen is er een aangepast programma.

Breng zoveel mogelijk vrienden mee en laat je inspireren en verwennen op het Fair Festival op zaterdag 5 september 2015!

Gegevens

Datum:
5 september 2015
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Fair Festival

Locatie

DOK Gent
Koopvaardijlaan
Gent,
+ Google Maps
Website:
fairfestival.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwalitatieve zeissen van ambachtelijke makelij