Nieuwe stelen

Vanaf nu zijn de nieuwe zelfgemaakte stelen leverbaar. Ze worden gemaakt in samenwerking met Chris van Houtcreaties Nuyens
De steel is technisch en ergonomisch nog beter dan de vorige.

2 gedachten over “Nieuwe stelen”

 1. Beste Diederick,

  Reeds geruime tijd heb ik een zeisblad, een zeissteel en kunstwetsteen besteld en betaald (153 euro). U dankt voor de bestelling met de nodige gegevens voor betaling maar als de betaling gebeurd is en de bestelling moet uitgevoerd worden, laat u niets meer horen en blijft u onbereikbaar via e-mail en via telefoon.
  Dit is weer een poging om u te bereiken met de dringende vraag iets te laten weten, zo niet dwingt u mij tot een aangetekend schrijven.

 2. Beste Diederick,

  Reeds geruime tijd heb ik een zeisblad, een zeissteel en een kunstwetsteen besteld en betaald (153 euro). U dankt voor de bestelling met de nodige gegevens voor betaling maar als de betaling uitgevoerd is en u moet overgaan tot de levering van deze bestelling, laat u plots niets meer weten en blijft u onbereikbaar via uw e-mail alsook via uw telefoon.
  Dit is weer een poging om u te bereiken met het dringend verzoek te reageren op de vraag waarom deze levering niet doorgaat
  Dwing mij a.u.b. niet tot een aangetekend schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *